Don't worry,be happy!!!

Don't worry, be happy!!!
 
HomeHome  CalendarCalendar  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Muskarci vise vole zene koje masturbiraju

Go down 
AuthorMessage
Hermes
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 103
Age : 29
Registration date : 2008-07-21

PostSubject: Muskarci vise vole zene koje masturbiraju   Thu Jul 24, 2008 8:24 am

Sumnja li još uvijek netko u to da masturbacija nije zdrava, da će zbog nje završiti u paklu ili pridaju porornost sličnim vjerovanjima koja su se s godinama proširila usmenom predajom, u ovome tekstu njima ćemo posvetiti samo jednu rečenicu – pobogu, saberite se... i idemo dalje. Sad kad smo to riješili možemo se u miru posvetiti pravim stvarima, odnosno svim onim divnim prednostima koje samozadovoljavanje kao takvo donosi ženama (pri tome ne želimo biti isključivi prema muškoj populaciji, ali istraživanja su pokazala kako su uglavnom djevojke te koje preispituju i sumnjaju čini li im masturbacija dobro).

Mastrubirati ujedno znači istraživati svoje tijelo. Već iz same te činjenice je više nego jasno kako u tome jednostavno ne može biti ništa loše. To je i jedini način kako ćete otkriti što vam paše. Znati što nam odgovara, kako i na koji način jednako je neograničenoj količini zadovoljstva. Dakle samo bez straha i susprezanja. Ako treba potražite dodatnu pomoć u knjigama, na internetu, u biti gdje god stignete, no samo počnite.

Ispitujte svoje tijelo, neka vas ono vodi, i samo pri tome budite nježni (bar za početak). Navjerojatnije će stimulacija klitorisa pružati najveći užitak. Kada vam dosade prstići, prebacite se slobodno na vibrator (ako vam je neugodno ući u seks shop, zamislite da kupujete dar prijateljici ili nađite nekoga tko će vam biti moralna podrška). Kako u izobilju vibratora pronaći onaj pravi, možete se voditi porukom iz Indiane Jonesa i Svetog grala – što jednostavnije to bolje. Pronađite neki jednostavnoga falusnog oblika, lagan za održavanje, po mogućnosti ne od gume i nemojte se preračunati s veličinom.

Jednom kada ste pronašli ono što je pravo za vas, tretirajte ga kao i priliči – perite ga odmah nakon uporabe i čuvajte na sigurnom mjestu (higijenski sigurnom, a može i zaklonjeno od radoznalih pogleda). Igranje s vibratorom samo je produžena ruka onoga što ste radili s prstima. I ovdje će nadaživanje klitorisa izazvati najveću navalu tjelesnih sokova, od tuda nastavite dalje istraživati, odgađati oragazam ili odmah nakon što ste ga doživjeli samo nastaviti dalje – pomičite svoje granice i otkrijte koliki ste uistinu kapacitet i sustavno s vremenom samo nadograđujte svoje tehnike.

Vibrator će dobro doći i u slobodnijoj igri s partnerom. Tu dolazimo do još jedog plusa masturbiranja za žene. Muškarci naime ne vole više plavuše, ono što uistinu vole su žene koje ne prezaju masturbirati. Već sami spomen toga vjerojatno će izazvati bubrenje u njegovim hlačama, a ako mu ikad poželite pripremiti nešto posebno, zaboravite na reklame s pečenim picekom, legnite na krevet, izvadite svog mezimca i pobrinite se da se vaš vrhunac poklapa s njegovim dolaskom doma. I onda ga samo ležerno uključite u igru...

Dakle da rezimiramo, ako se već pred prijateljicama sramite toga što masturbirate (ako one ne pričaju o tome neću ni ja) ne dajte se smesti kada su dečki u pitanju, u njihovim očima to je samo jedan plus više. S obzirom da redovitim samozadovoljavanjem, posebno ako ga unapređujete, unapređujete i svoj seksualni život vrlo je velika vjerojatnost da ono što vi radite u krevetu njemu nitko neće moći zamijeniti (prema onoj staroj – dama u kući, kurva u krevetu). Ali ono najbitnije, osim samopouzdanja (grižnja savjesti nametnuta socijalnim tabuima ovdje ne smije postojati), lijepog tena i linije dobivate osjećaj zadovoljstva koji vam nitko ne može oduzeti, pa vi razmislite vrijedi li pokušati.
Back to top Go down
View user profile
 
Muskarci vise vole zene koje masturbiraju
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Don't worry,be happy!!! :: Ozbiljne teme :: Musko-zenski kutak-
Jump to: